6 comments on “Double Symphonies

  1. Wahaha.. please enjoy the music as well ^_____^

    Seriously, it looks very funny for me to see you “merayap2” under the stage in the darkness.. and not more than 10 minutes, there’s more rayap rayap things with shutter joining you there hahahahaha..

    and rima said, “Liat tuh si sulai, dia udah punya banyak teman baru!!”

    LOL!!

    btw, GOOD JOB! ^__^ i like the dragon tattoo!! XD

    para fotografer itu sangat berdedikasi tinggi yak terhadap hobby nya @__@

    like this!!

    • Hihih, gw udah mulai nyoba menikmati kok Lys, Sergei Prokofiev’s Montagues and Capulets sekarang lagi terngiang-ngiang di kepala gw.
      Thanks anyway! :p

  2. gw jejelin loe deh pake mp3 lagu klasik hahahaha.. Next time dateng kalo gw main, trus foto. seumur2 gw gak punya foto lagi manggung T__T hehehe..

    btw sulai.. foto gw mana dong 😛

    di email kan hahaha.. ato diapakan kek yg penting jgn di FB..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s